Nu är friden över.

Inge mer ledighet.
Varför då, kan man undra, då jag fortfarande har en vecka kvar tills skolan börjar.
Min mamma är nu ledig.
Yup. Friden är över. Nu kommer hon tvinga mig och Alex att städa våra rum. Yaaaaaay.

Idag vaknade man upp pga att mina föräldrar förde ifrån sig massa ljud. Ska quota Aro: Isn't that wonderful?
Bleh. Idag blir nog bara tråk då min ex-kompis föräldrar ska komma hit - mina och hennes föräldrar är typ bästa vänner ... - och ja.. Men god mat ska det bli iallafall.

Whatever, orkar inte skriva nå mer. Mår illa helt plötsligt. Kan väl glo på lite Angel episoder. Eller Buffy. Eller Vampire Diairies. Eller Dexter. Eller True Blood. Eller Glee.
Har ni märkt min nya låt i sidbaren? NÖRDAR FTW!

The fabulous and the wonderful

Snygging varning i denna video.

Och den underbara Avatar låten.


Klumpig? Ja visst!

Jag trampade snett idag när jag var påväg till bion. Jag märkte ingenting förrens jag var på väg hem och gick förbi stureplan. Då började smärtan. Det var som att min fot var delad i två, det gjorde ont precis på mitten av foten. Det var en riktigt obehaglig känsla.
Klumpig? Ja visst!

Lyckades iallafall vakna klockan 12 idag. Och jag kommer ihåg vad det var det sista jag tänkte på innan jag vaknade. "Vad heter Brian Adams nya låt?"
VA? Brian Adams? VA? Mina tankar är hemska!
Men jag blev gladare då min lillebror var på bra humör och var riktigt snäll och gullig. Det var roligt!

Manipulerad av mig. Megan Fox som min bokkaraktär Andarana Aroth.

60 kr för att se New Moon? Jo, man får tacka!

Imorgon har jag bokat in mig på Rigoletto klockan 15 för att se New Moon. Jag ska gå ensam, pga att mina nära och kära är alla utomlands eller långt borta från stockholm. Men jag bryr mig inte, gillar faktiskt att gå på bio ensam.
Men det bra är att det kostar bara 60 kr om man har CSN-kortet, tack och lov att man är student.

Även fast jag är riktigt sjukt nu så bryr jag mig inte. Får lov att gå till biografen då mitt busskort gick ut förra veckan. Fast det är ju inte särskilt långt. Behöver bara gå lidingövägen till stadion och sedan förbi stureplan och sedan är man på kungsgatan. Tar väl kanske 15 minuter om det inte är snö, så... 30 minuter nu kanske. Och jag som vaknade klockan 13.40 idag. Ska hämta ut min biljett vid klockan 14.
Min mamma får lov att ringa och väcka upp mig klockan 12.

Alla kan göra vad dem vill med vampyrmyten.

Igår kollade jag in Knappnytt's inslag om Twilight. En kille bland kommentarerna hade skrivit:
"Det som får det hela att bli bättre är att Författarinnan erkänt att hon inte kan NÅT om vampyrer."
Suck. Jag svarade tillbaka:
"Svara mig då, vem kan NÅGOT om vampyrer? Det är en myt. Ingen vet någonting."
Då fick jag ett riktigt komiskt svar tillbaka, från en annan kille:
"Det är ju självklart att det uppstår förvirring när en författare bestämmer sig för att nästan helt strunta i allt som mytologin pratar om och även vad den moderna litteraturens gemensamma bild av arten och ersätter det med helt egna påhitt."
Så för att tolka vad den nya killen sa: För att kunna skriva en vampyrbok så måste man kolla igenom allt som har med vampyrmytologin att göra. Läsa igenom allt.

Om alla gör sina vampyrer likadana, då blir det ju så fruktansvärt tråkigt. Jag är så trött på att läsa samma myter om och om igen. Författare vill ju självklart göra sina vampyrer unika. Varför får inte Stephenie Meyer göra som hon vill då? Jag har inget emot att hennes vampyrer glittrar, hon gör något originellt iallafall och skapar nya myter. Men nej, twilight hatarna finns där fortfarande och säger: Vampyrer glittrar inte. Punkt slut.
Ursäkta ni, men seriöst - vem kan något om vampyrer överhuvudtaget? Finns det någon som har 100% fakta? Nej, ingen har det. Så varför fortsätter ni twilight hatare att tracka ner på fansen och säga att vi inte kan något om vampyrer alls? Riktigt barnsligt. Ni vet lika mycket som oss.

Jag är ett fan av Anne Rice också. Jag är neutral när det gäller vampyrmyterna, då jag inser att det inte finns någon fakta alls. Alla kan göra vad dem vill med vampyrmyten.
Så låt twilight fansen vara.

Så för att avsluta detta inlägg så tänkte jag visa en helt underbar stamp som jag hittade på deviantArt. Den förklarar allt.


Vampires across imagination by *ElectrastarX on deviantART


Hemma igen

Nu är man hemma i sköna Stockholm igen. Det första jag gjorde när jag kom hem var att landa i soffan och bara ligga där ett tag. Mina päron är ute och köper det sista de behöver inför middagen (det ska bli tacos).
Jag har blivit sjuk. Så där jobbigt sjukt, förkyld, kan ej prata för jag har riktigt ont i halsen och min kropp känns svagare än någonsin. Jag blev, helt plötsligt, sjuk igår. Varför blir det så här när man har lov? Visst, jag blev förkyld väldigt mycket under höstterminen i skolan också men nu när jag trodde att jag var fri från det så - paf. Usch.
Man längtar efter att vara sjuk, men när man väl är det så avskyr man det.

Jag har tre saker jag måste göra innan lovet är slut.
  • Träffa Sara, en gammal väl som jag inte sett på typ 4 år
  • Se Sherlock Holmes med Pao
  • Gå på twilight träff som anordnats av TheTwilightSaga.se
Ikväll blir det nog att kolla på lite Dexter avsnitt från boxen jag fick i julklapp. Vet inte hur länge det kommer räcka, då brodern min vill spela sitt älskade Uncharted 2: Among thieves. Fast det är ju ändå ganska trevligt att titta på.

Julgranen uppe i huset i Dalarna.

Mellandags rean

Idag drog jag med min familj till Kupolen i Borlänge och skulle kolla efter fynd eftersom det är mellandagsrea nu.
Vet inte om jag kan kalla sakerna jag köpte för fynd men jag diggar dem ändå!
  • En svart siden blus/klänning från Cubus, 50 % rabatt och kostade mig 149 kr.
  • En stentvättad jeans klänning från Lindex, 50 % rabatt och kostade mig 149 kr.
  • Ett par svarta jeans, smått trasiga, från Crocker, 50 % rabatt och kostade mig 399 kr.
Vi ska åka hem till stockholm imorgon så då kan jag gå ut på stan på måndag och framåt. Jag hatar ju kaos i butiker och framförallt människor, så det kommer bli panik för mig. But c'mon, det är kläder! KLÄDER! Jag älskar kläder...

Nu ska vi snart dra iväg till min faster och få julmat. Där hoppas jag att min kusin är för jag älskar hennes små ungar. De är 4 och 2 år gamla. Jag avskyr ju andra barn, men dem jag är släkt med är guldvärda.

Fyndade du något på mellandags rean?

Mina julklappar, allt fanns med på önskelistan!

  • En ny skön badrock
  • Mysbyxor (mina har börjat bli för gamla)
  • 400 kr (200 kr av farfar och låtsasfarmor och 200 kr av kusinen och hans päron)
  • Ett sista gamecard till World of Warcraft
  • Sookie Stackhouse böckerna som serien True Blood är baserat på
  • Kiss of Crimson (andra delen i en bokserie om vampyrer - ej för de under 18)
  • Dexter, första säsongen
  • Angel, första säsongen
  • The Sims 3 expansionen
  • New Moon Movie companion
  • Ett nummer av Illustrerad vetenskap: Historia

Det var allt jag fick - är riktigt nöjd! Dock ska jag också till min faster på lördag och då får jag säkert något annat också!
Var ni nöja med era julklappar, och fick ni det som stod på eran öskelista?

Bilder från Dalarna, julafton!

(Mer kommer imorgon!)

GOD JUL!

Bild manipulerad av: I-love-Aang.

Julafton + internet!

Yes, haha! Jag har internet! Wohoo!
Fast visst kan man ju tycka att charmen med dalarna är att vi förut inte haft något internet, så vi har varit ute väldigt mycket under somrarna och under julen (då vi är här uppe hela tiden).
Det skiter jag i. Jag älskar dalarna, älskar att springa runt i skogarna under somrarna och fota på gården under vintern. Här under dagen kommer det regna in lite bilder och imorgon också.

Men för stunden så får ni ha en god jul!

I wish you a merry christmas.

Vi får se om jag har internet uppe i Leksand! Det är via brorsans iPhone som vi har internet så vi får se om jag skriver något imorgon. If not - ja då kommer min juluppdatering efter helgen.

Idag så var jag ute på stan och köpte lacktajts (till min sammetsklänning som jag ska ha på mig imorgon), sista julklappen till brorsan (bok 6 i demonata serien av Darren Shan) och en ring och ett armband som passar till klänningen.

Har typ en och en halv timme på mig nu att packa innan vi ska åka. Det blir som vanligt julfirande med galna släkten uppe i Leksand. Dem enda i släkten som bor i Stockholm är min familj och kusinens. Men vi har ju självklart hus uppe i en liten by vid namn Norr Lindberg - som visst är känt för att ha en underbar utsikt. Jo man tackar, det har vi över Siljan och vi kan se väldigt mycket av Rättvik. (Jag avskyr Rättvik och dem som bor där.)

Imorgon blir det, om vi har internetuppkoppling där uppe, bloggande och klockan 3 blir det Kalle. Hur kan man tycka att det är tråkigt? Något som är tråkigt är ju dock Kan du vissla Johanna? Urtråkig film. Usch. Men senare mot kvällen ska vi dra till farfar och fira.

I wish you a merry chrismas - GOD JUL ALLIHOPA!

Dagens bild, manipulerad av mig:


Uppdatering - från söndag till tisdag.

Som jag skrev i inlägget innan så är jag så fruktansvärt trött och orkar knappt dra upp mig från soffan. Laaaaazy - I know! Men nu ska jag berätta om mina dagar.

Söndag.

Men en film som måste ses är Avatar! Gud, va grym den var! Helt magisk och underbar. Måste ses på bio. Nästa gång jag ska se den så ska det bli i 3D. Man behöver inte alls vara scifi fan för att gilla den här filmen. Den är fantasy också! Gå och se den, annars kommer the Na'vi och jagar dig.

Bilder från Sergel där vi satt och fikade på Coffehouse of George, och sedan begav vi oss till Skandia biografen.






Måndag.
Fredrik, kusinen, sov över eftersom han ändå skulle spendera måndagen hemma hos oss. Det var planerat att jag skulle ringa Blizzard angående hans hackade WoW account. Men dem hade för mycket att göra så vi mailade dem - igen. Nu fick vi nog tag på rätt GM's att hjälpa oss.
Senare mot kvällen, när Fredrik hade dragit, så kollade jag min mail. Då visade det sig att jag fått 7 gratis wow dagar att spela för! WOHOOO! Då blev jag glad. Det var pga att jag inte spelat på länge (sedan 10 oktober) och i samarbete med att de firar 5 år. Yay me. När jag loggar in så får jag glada skrik av "AAAAANDIE!!" Då blev jag mycket glad! (Andie kallar dem mig pga att min karaktär heter Andarana). De hade saknat mig, wohoo. Nu ska jag sprida skräck i min guild.

Tisdag.
Idag då. Vaknade klockan 12 när pappa kom hem efter jobbet. Han skulle dra in till läkaren och kom bara hem för att väcka oss. He he. Har druckit 3 st varma koppen och bara slappat i WoW. Om en timme, klockan 17, så ska jag och brorsan ut och köpa pizza. Päronen ska ut och handla mat inför imorgon, då vi ska åka upp till Leksand. Där ska vi fira jul!
Är riktigt hungrig, så jag ser fram emot att äta pizza. Eller sallad. Borde nog köra på att vara nyttig för en gångs skull.

Här kommer tre dagens bilder också!

(Defenitivt inte mina bästa, men jag behövde lägga upp dessa också.)


Blogg-trött.

Nu när jag är ledig så är jag så himla trött och vill bara sova och titta på filmer och slöa.
Jag kommer skriva något mer, det lovar jag. Och bilder från igår kommer komma upp.

Jag kan säga detta: Jag såg Avatar igår. Den var magisk och ett måste för alla att se på bio.
Brittany Murphy har dött, bara 32 år gammal. Hemskt.

Min dag i bilder.


Jag vaknar upp runt klockan 9 och gör i ordning toasts, varm choklad och bestämmer mig för att läsa WoW tidningen jag köpte igår.


Jag, iklädd min tomteluva samt min praktikant lapp. Jag ska jobba i 4 timmar.

Jobbade på svanströms på sveavägen nära Odenplan. Där har jag jobbat i några månader nu, varannan helg.

När jag kom hem så bytte jag bakgrund på datorn till denna. Ian Somerhalder - hawt! Kolla in Vampire Diaries, det är en riktigt bra/rolig serie!

Efter det så drog jag till Buylando på vallhallavägen och lämnade in filmerna jag och min brorsa hyrde förra helgen. Bild tagen i Tessinparken.

Så snöigt var det runt klockan 17.00 i Tessinparken, vid vallhallavägen.

Jag var tvungen att gå ensam, då Alex (brorsan) var för lat för att gå ut i snön. Men jag klarade mig - jag lyssnade på New Moon - The Score soundtracket. Hörlurarna värmde öronen så det var skönt!

Eftersom mina föräldrar är på julbord så tillät jag mig själv att äta lördagens mat i vardagsrummet. Vi äter, varje lördag, tacos. Min taco blanding är simpel och borde inte ens kallas för tacos: guacamole och majs. Ibland lite taco sås till. Yum!

Eftersom Alex fortfarande satt vid datorn och spelade sitt kära spel, DragonAge Origins, så jag spelade The Sims 3 medans jag åt. Min familj är helt störd. Jag installerade DragonAge på min dator också men det krävs att skivan är i när man spelar, så jag fick nöja mig med The Sims 3.

Så här såg det ut i vardagsrummet.

Tvn... Big Bang Theory var på, och avsnittet handlade om att Penny blev besatt av Age of Conan. Min brorsa tyckte att hon var jäkligt lik mig när jag spelar WoW. Ha ha!

Jag har iallafall cola och julmust att ladda med ikväll!

Där sitter brodern min och läser WoW tidningen. Vi ska kolla på Stardust, vi har inget bättre för oss. Ska göra i ordning med chips och dipp och mysa i soffan.

Ha en bra lördagskväll!

Yum, ledighet.

Är nu officiellt ledig. Var sjuk igår, av alla dagar, pga konstant huvudvärk och jag blev yr varje gång jag klev upp från soffan, en stol eller min underbara säng.

Detta är kopierat från min dagbok på Helgon, skrivet igår:

"Jag och brodern min, den kära ps3 nörden, satt och spelade något demo idag. Kommer ej ihåg vad det hette, något med two in company eller vad fan. Bryr mig inte.
Antingen så var det fel på demot, eller så var det fel på oss. Jag tror nog på det senaste. Jag som förut varit en riktig nörd när det kommit till spel, brukade spela varenda dag, var idag en noob när vi spelade. Det tog ett långt tag innan jag fattade galoppen. Usch för demos. I prefer the real deal where I can suck without my brother yelling at me. Demot var för tråkigt ändå. Man var för beroende av varandra. Boooooring.

Imorgon ska jag, eftersom jag nu har jullov, ut och köpa Dragonage till brodern min. Han slutar imorgon och när han kommer hem vill han ha ett spel att spela. Han är för trött på spelet han kör på datorn just nu (Glömt bort namnet). Och han lyckas aldrig köpa 18års spel anyways. Han är 16, och lyckas inte. Skumt, eller hur? Tack och lov så har han ju systern att köpa det åt honom. Om en månad så är man 18. Finally. Ser äldre ut i verkligheten, pictures do not do me justice.
Jag är nog den bästa syrran i världen."

Så just nu sitter jag och dricker varm choklad. Bye-bye thé! Jag älskar varm choklad, känner för att köpa sprutgrädde så jag kan ha det på... Snacka om att jag är nyttig!
Ska dra snart och köpa brorsans spel då. DragonAge. Han slutade skolan idag och satt och messade mig precis "Vakna!!!!!". Hehe, det är brodern min. Han är så söt. Han är min favorit lillebror.
Och eftersom han också är min enda lillebror så är han den jag avskyr mest också! :D

Ska köra lite BloodRayne idag. Eftersom Alex, brorsan, ska spela DragonAge hela dagen så kan jag ju också spela!


Dagens bild.

Manipulerad av mig. Får ej användas utan min tillåtelse.

Dagens bild.

Manipulerad av mig. Kontakta mig: [email protected] om du vill använda den på din hemsida/blogg.

Yum!


Boys, boys, boys!

VARNING FÖR SMEXYNESS!

Yum!

Jag har läst böckerna, rekommenderas inte för de under 18.


Dagens bild.

Manipulerad av mig. Kan även hittas på min deviantart.

Stockholm är attackerat av snö!

Jag fick en väldigt bra början på dagen. Jag var knappt två minuter från min skola så flyger en snöboll mot mig och landar rakt på mitt ansikte. Grrreat! Killen som kastade den sa förlåt flera gånger, då den var menad att träffa två tjejer som gick brevid mig. Ja, men det hjälpte ju inte så mycket. Det svider fortfarande i mitt ansikte där snöbollen träffade.
Har jag nämnt att jag hatar ettor?!

Jag snubblade 7 gånger idag. Det är långt ifrån mitt rekord, 29 gånger, men ja! Dumma converse. Jag glömde bort att dom är glidiga. Dumma, dumma Lina.

Hade prov idag på Fysisk arbetsmiljö eller vad det nu heter, och det gick bra! Inte jätte bra, då jag pluggade bara en halvtimme inför provet. Men bra! Hoppas iallafall på ett G... Eller VG. Vet inte.

Nu myser jag med saffrans skorpor med valnötter i och varm choklad. Ikväll ska vi kolla på Star Trek igen. Nu ska jag kolla klart på Vampire Diaries.

Bestämde mig för att gå hem idag, och detta är en skakig bild från Vallhallavägen.


Detta är från Starrängsringen, ligger precis vid Stadion.

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om ett valfritt smycke hos Victorian dreams, var med du också!

Vampire Diaries!

Jag har börjat kolla på den hypade tonårs vampyr serien. Den är faktiskt riktigt bra, det har jag tolkat av det jag sett hitills.

Har märkt en annan sak också. Är inte vampyren Stefan Salvatore väldigt lik Angel? Paul Wesley är identisk med David Boreanaz.

vs.
Eller är det bara jag som tycker så?

Jag vann en klänning!

Jag vann denna hos Millah. Yay! :D Riktigt söt, kanske till midsommar... med svarta lacktajts... svarta skor och svart skinnjacka... Ja, jag kanske kan göra den rockig!

JAG HAR TUR!
3 tävlingar på en månad. Först look-a-like tävlingen på Volvo Showroom, sedan Ljudet av ditt hjärta på ljudbok och nu denna! Tur, tur, tur!

Jag är med och tävlar igen!

Hos Millah. Jag tävlar om dessa whiskey glas, som kan hittas på InHouseDesign:

Skulle vara perfekta att ge till mina förräldrar eller någon annan i släkten! Har inte gett dem julklappar på flera-flera år... Kanske jag och brodern min, som tittar på vad jag skriver just nu, kan ge ett par whiskey glas till dem. Det är ju som att vi ger dom tillåtelse att dricka! :D Fast, hmm, jag fyller ju 18 snart. Då kan man ju dricka med föräldrarna.. Interesting.
Nej, skämt åtsido. Jag ska aldrig dricka. Bara öl. I promise. Har redan smakat whiskey - blä.
SKA GE TILL FÖRÄLDRAR! Dem förtjänar det.

Den saken jag föll för mest på InHouseDesign's hemsida är Sillbrickan.

Skulle vara perfekt för att ge till farfar då vi alltid äter sill hos honom vid midsommar! Och så träffar jag honom inte lika mycket som man hoppas på. Han är ju ganska gammal nu, men pigg som få! 70 år och lika pigg som en bondkatt. Dåligt exempel. Han bor ju uppe i Dalarna och jag bor här i Stockholm. :(

HOPPAS JAG VINNER!

NARWHALS!

Det här måste vara the most random shit on the internet right now! Så kul, fast jag har låten på hjärnan!

Narwhals, Narwhals, swimming in the ocean, causing a commotion, cus they are so awesome!


Dagens bild.

Hur kan man inte tycka att Kristen är så söt? Manipulerad av mig.

Frankenstein goes "Oh crap!"

Kom hem från skolan nyss. Jag slutade igentligen klockan 15 eller nåt sådant, men jag stannade kvar med kompisarna och hjälpte en i klassen med en uppgift.
Jag måste läsa hela Frankensten - igen. Jag läste den för typ två år sedan, tyckte den var skit bra. Men nu så måste jag hitta quotes och whatever för en uppsats.
Jag hatar dig, Häx-Helene. Du hotar väl säkert med att kasta oss i din kittel om vi inte skickar in den i tid. Yay!

Sitter nu i soffan och chillar. Jag köpte ett par vantar på Åhléns innan jag drog hem. Dom är blåa och jätte sköna! Passar min halsduk. Kanske inte passar min jacka, but who gives a flying rats ass? I'm going for casual nowadays.
Min mamma bakade igår och då gjorde hon super-goda skorp grejer med saffran och valnötter i. Äter ett par stycken nu.

Aja, ska kolla på lite Buffy avsnitt nu och sedan börja med min uppsats. Tack och lov så börjar man klockan 12 imorgon.
Efter detta kommer dagens bild.

Alla helgons natt i år.

Higher!

Hittade denna underbara video hos The Twilight Saga. Underbar, jag rös! Och ett stort + är att det är Eriks vinnarlåt till.


Dagens bild.

Manipulerad av mig!

Driver dem med mig eller?

Det är så jäkla synd om Kristen och Robert. De förföljs överallt av de fruktansvärda paparazzis. Varför kan de inte bara lämna dem ifred? Kristen och Robert har en trevlig middag på en restaurang och sedan när de kommer ut så jagas dem. Ända till deras hotel.
Kristen och Robert är också människor - tänk på det. Skulle du vilja vara förföljd vart du än går?

Det finns flera bilder ute på internet nu där man ser hur förjävligt dem måste ha det. Kristen lämnar sina föräldrars hem. Det finns fotat.
Robert sitter i en taxi. Det finns fotat.

Kan inte ni, era patetiska människor som fotar de stackars människorna, bara sticka iväg?
LÄMNA DEM IFRED!


Jag lyckas inte lägga upp videon på stackarna, så ni får se hur hemskt dom har det, men här är länken.

Taylor Lautner hos SNL!

Kan inte fatta att han är lika gammal som jag!


Tävla om klänningar!

Du kan vara med och tävla om söta klänningar hos Millah. Klänningarna kommer ifrån Brud Bal & Fest.

Den klänningen jag föll för mest är den här fin-fina klänningen:

TÄVLA DU MED!

Star Trek!

Damn, Star Trek var fan skitbra! Jag var ju inget Star Trek fan innan, mitt scifi hjärta har alltid hållts sig till Star Wars. Men jag tror nytt nu! Det hjälper ju också att Chris Pine är ursnygg.
Och tack för Blu-ray + plasma tvn, yum! Det var ju också humor i filmen vilket också var ett stort +. Jag gillar inte när det är för seriöst hela tiden!

STAR TREK är en explosion av ren filmglädje som erbjuder helt oemotståndlig underhållning. Den kaxige, egensinnige James Kirk (Chris Pine) och den lika ungdomligt omogne halv-vulcanen Spock (Zachary Quinto) finns bland de unga nybörjarna i Starfleet-besättningen. De är på väg att ge sig ut med det mest avancerade rymdskeppet någonsin: U.S.S Enterprise. Under sin hisnande galaktiska upptäcksresa kommer de att möta den onde Nero (Eric Bana), vars hämndlystna planer hotar hela mänskligheten.

Ny header.

Ja, jag är inte riktigt nöjd med den men bleh. Ska kanske fixa till den tills imorgon.
Men texten är ju så mig!
I'm a freak, what's your excuse?

Today!

Idag så är min moder och fader (hehe) uppe i Dalarna, dock bara över dagen. Feck. Men aja, så jag och brodern min ska dra ner till fältöversten (köpcenter på Östermalm) och köpa lite snacks, mer mat tills ikväll och hyra film. Det var planerat att vi skulle hyra Baksmällan men nah... Har ju sett den, men den är ju så fruktansvärt rolig!
Jag funderar på att kanske se om de har skräckfilmen Det, eller "It" som den heter på engelska, som är baserad på en Stephen King bok med samma namn. Den är så fruktansvärt läskig, då jag AVSKYR clowner.

Anyways. Det är min dag det, ska kanske lägga upp en ny header som är mer uppdaterad. Den jag har ovan är en bild från förra året. Min nya header blir isåfall en där jag var utklädd till Jane på midnattsvisningen.
Jag ska iallafall färga mitt hår i Januari. Jag får ju min lön den 25, så jag drar till nån frisör... Kanske mörk brunt eller vinrött. Vi får se! Jag orkar inte med mitt blonda hår, jag ser för snäll ut.

Nu ska jag dra iväg då! Ha en trevlig lördagskväll!


Dagens bild.
































Manipulerad av mig! En av de mest populära bilderna jag la upp på deviantart.
För att förklara varför jag färgsatte som jag gjorde: Det ska vara lite New Moon inspirerat, Bella är jätte blek och ledsen. Men Jacob finns där för henne, han är hennes sol. Det är därför han ser så varm ut och solen lyser upp marken där dem går.

Mitt vampyr namn.

Sultana of All Russia.
Lioness of the Crows
Intelligent, knowing, wise and shrewd. This winged one was cast from the firmament.

Min broder Alex skulle heta:
Emperor of All Russia.
Lion of Wallachia
Died and rose again in the name of eternal love.

We would rule the world!

Här kan du ta reda på vad ditt vampyr namn skulle vara.

Dagens bild.

Manipulerad av mig!

Tv tråk.

Ikväll är det typ inget bra på tv så jag får nöja mig med I hennes skor med Cameron Diaz och Toni Colette. Vad har hänt med onsdagar?
Imorgon är det dock en rolig tv-kväll med Mammas pojkar (vilka dumma tjejer går med på att vara med i ett sådant patetiskt program? Fast roligt att titta på, ha ha!) och sen efter det: GLEE! Jag älskar den serien. Älskar nördar. Älskar musik. Älskar tv. Yum.


Jag har börjat må illa igen, jag är yr och usch. Mår helt enkelt inte bra. Det var ju iochförsig otroligt kallt ute idag och fick stå och vänta på 62an i hela 25 minuter. Det hade tagit 10 att gå hem, men det stod ju att den dumma bussen skulle komma - det gjorde den icke!

Sitter nu och dricker en iskall cola och njuter i soffan. Ska kanske dricka te hellre om jag börjar bli sjuk. Kanske, kanske. Vi får se om jag orkar.

Ajuste, nu kom jag på vad jag skulle skriva: Idag efter skolan drog jag till apoteket vid Odenplan och köpte en ny ansiktsgrej till mitt konstiga ansikte. Jag har ju finnar som poppar upp helt random, och sedan helt plötsligt så är den lika len som baby-hud. Weird, så jag köpte nytt från ett nytt märke för jag vill ha konstant len hy. Fast jag antar att när man är tonåring så är hyn så här. Clearasil funkar helt enkelt. Men aja, märket heter Demons and Angels. Jag köpte Exfoliating Face Wash och kostade 65 kr.
Jag säger min uppriktiga mening om hur det funkar om en vecka!

Ha en trevlig onsdags kväll!

Dagens bild.


































Tanya från Denali coven.
Manipulerad av mig! Kontakta mig via mail om du vill ha den i större format: [email protected]

Det hände igen.

Sitter på matten och lyssnar på läraren då jag känner ett tryck i det ena örat så jag trycker till lite för att kolla så det inte bara är något smuts. Då surrar det till i örat och det sträcker sig till det andra örat också och helt plötsligt så hör jag andningar. Igen.
Jag är rädd för den här "förmågan". Men denna gång så var det iallafall inte ett rop på hjälp, utan bara andningar.

Vad ska jag göra?

Kommer sakna dig, Kathy!

Vi ses i Januari igen! <3

Dagens bild.

Manipulerad av mig!

Kokos parfym?

Kom att tänka på det: Hur kan man vilja lukta som kokos? Jag satt brevid en tjej idag på bussen och hon stank kokos. Av alla dofter, kokos. Det var hemskt. Jag trodde jag skulle spy men hon hoppade av bussen innan jag ens hann. Phew.


Sitter just nu i skolan och lyssnar på New Moon soundtracket medans jag skriver på en uppgift om Global uppvärmning. Jag valde Australien att skriva om och det går superb!
Och nu går läraren för hon får ingen internet uppkoppling i klassrummet. Ska man kanske kolla på någon film... Kanske Chris Rock's komedi turné förra året.
Vi får se.

KORTFILMEN! Gjord av min Rörlig Bild A grupp i skolan.


Roligt!

STÄNG AV MUSIKEN I SIDBAREN!




Dagens bild.

Manipulerad av mig!

Besökare.

Idag har jag haft 4 stycken besökare, det är dubbelt så många som jag brukar ha. Yay! Det är bra för att vara mig nuförtiden, då jag förut hade runt 30 om dagen - otroligt nog!
Jag skriver inte om så mycket intressanta saker men jaja... Jag har en blogg och jag håller den aktiv varje dag. För ett år sedan skrev jag ett inlägg i veckan ungefär.

Tack till dem som faktiskt läser min blogg!
Här får ni en rolig bild:


Dagens bild.

Idag fick det bli en som jag inte manipulerat, utan en fanmade twilight poster som kom precis när de castat Kristen som Bella och Robert som Edward. En av mina absoluta favoriter!

Vad tyckte ni...

... om Idol i fredags? Glömde skriva någonting då, så nu får det lov att bli diskussion!
Jag halvkollade men Erik knäckte ju som vanligt! Calle var Calle, som vanligt och Tove då? Tove massakerade en Whitney Houston låt. Tack för det, Tove.
Tove har ingen bra röst, som jag sagt innan. And it was put to the test this friday. Visst, Tove är söt och så som person och hon kan uppträda men hon är fake och kan inte sjunga som killarna. Hur fasiken kan juryn gilla någon som inte har bra röst?

Vilket fick mig att påminnas om förra årets finalpar. Vad hände med Alice och Kevin? Alice är (?) och Kevin spelar Troy i High School Musical på Göta Lejon. Score! Och visste ni att Kevin hade tävlat i melodifestivalen borta i hans hemland? Jag som trodde att Idol var för amatörer som vill utvecklas. Jag hade nog fel.


Designa för Vero Moda.

Jag har designat min drömklänning på YourModa.se.

Red Roses
En goth inspirerad svart klänning med gulliga mörkröda rosor som mönster. Om man bär det till vardags kan man ha svarta kängor och lacktajts, till fest kanske ett par svarta pumps och något enstaka smycke. Klänningen är fin i sig själv och man behöver inte mycket associarer.

Science fiction mässan!

Jag var där, såg Edi Gathegi men skaffade inte hans autograf. Det var aldelles för lång kö, fylld med små tjejer. Orka, tänkte jag.
Men jag skaffade tre saker. En Bella Swan (Twilight) figur i kartong, typ lika lång som jag. Kostade 200 kr. Den är urfin! Det fanns en Edward Cullen figur, men jag såg massa medelålderstanter med en sådan så jag bara "Gross!" Besides, jag ÄLSKAR Kristen Stewart som Bella Swan. Hon ser så söt ut på denna bild! Men det roligaste av allt var att nu när jag är hemma och ser Kristen stå baklutad mot en av pelarna i hemmet, så skriker jag till varje gång jag ser henne. Jag blir skit skraj! HON SER SÅ VERKLIG UT! Kolla på bilderna nedan och se varför. Speciellt den när jag står bredvid.
Sedan skaffade jag en Jacob Black (New Moon) affisch. Kostade 90 kr. Urgullig! Taylor - hawt.
Och till sist så köpte jag en svensk skräckfilm som det var mässpris på, 99 kr, jag fick t.o.m regissören och producentens signaturer.
Det första jag och min kusin Fredrik gjorde när vi kom hem var att kolla på filmen. Den hette House of Orphans, och den... SÖG. Det var den sämsta filmen jag någonsin sett. Sämre än Watchmen och den svenska filmen Vampyrer! Usch. Manuset var helt skumt, de bytte tankar och personligheter hela tiden. Sämsta skådisarna genom tiderna och deras engelska accent är så lika svensk som julmust. Effekterna var hemska och jag och min kusin bara tittade på varandra och bestämde tillsammans: Sämst. SE DEN INTE! Usch. Det kändes som att det var ett skolprojekt. Hur fan kan man vilja göra en sådan förfärlig film och sedan försöka få folk att titta på den?

Bilder:


Bloopers!

BLOOPERSARNA FRÅN MIN KORTFILM OM VAMPYRER FINNS NU UPPE PÅ YOUTUBE!
(Stäng av musiken i sidbaren!)


A surprise?!


Förlåt mig, men jag avskyr...

Små twilight fans. Okay okay, nu kommer säkert jätte många skrika på mig och säga att jag är en tönt. Men jag talar bara sanningen. I can't change the fact that I hate them.
Såg ju då nyss på tv när Edi Gathegi gästade Vakna med the Voice. En liten tjej frågade om Edi hade Robert's nummer.
...
... Hur respektlös är man? EDI är där, inte Robert. Fråga frågor om Edi. Gah.

Sen förstår jag heller inte hur, ja förlåt -.-, man har blivit ett fan EFTER man sett filmen. Jag gillade filmen då pga att min favoritbok hade blivit film. Men nu när jag tänker på det så är inte twilight särskilt bra gjord. Manuset är inte bra, och Catherine's directing kunde ha varit mycket bättre. New Moon var SJUKT mycket bättre.
Visst, skjut mig nu. I don't care!

De små fjortis tjejerna förstör fansens reputation. De skriker under bion, de skriker överallt, de skriver twilight överallt och de är bara riktigt irriterande.

Sen förstår jag VERKLIGEN inte vad som menas med "Jag är det största fanet!" Uhh, ursäkta - vad betyder det? Sedan efter fansen skrivit det, så står det: JAG HAR LÄST ALLA BÖCKERNA, SETT FILMERNA TUSENTALS GÅNGER OCH EDWARD ÄR SÅ SNYGG.
Ursäkta du, men det kvalificerar inte dig till att vara det största fanet. Sawwy? Nope. Du förtjänar sanningen, lilla flicka.

Jag är så glad att jag och Kathy har varit fans sedan 2007. Hon gillar inte heller de "nya" fansen.

Dagens bild.

Redigerad av mig!

Mys.

Ligger i min säng nu och myser. Vi hade en lektion idag då vi brukar ha tre på torsdagar. Hade ingen MultiMedia (där vi lär oss Flash) eftersom läraren var sjuk och på MediaProduktion så lät läraren oss gå. Så, yay!
Köpte en Loka innan jag drog hem, yum.

Men ja, jag velar mellan vad jag ska göra. Spela the sims 3 eller kolla på buffy episoder? Hmm.
The sims 3. Då låter jag tiden gå.

Glöm inte att kolla på Vakna med the Voice imorgon bitti, klockan 7.25. Edi Gathegi som är i stan kommer vara där och prata! Ska ju se honom på lördag p.g.a science fiction mässan. Jag älskar den mässan, en av de få höjdpunkter som finns på året.

Ciao, direkt efter detta inlägg kommer dagens bild!

Ny header + design.

Ja, en ny header fick det lov att bli. Och nya färger på bloggen. Rött är roligt och juligt, så det fick lov att bli det i December.

Headern är redigerad av en klasskompis - Sophie.

Fullmånen påverkar mig.

Som rubriken säger, fullmånen påverkar mig. Jag har ju förut här i veckan skrivit att jag varit rastlös sedan helgen. När jag är hemma så går jag runt som en zombie, bokstavligt talat. Min brorsa, som förut bara var lite rädd för mig, är nu skitskraj att jag ska komma in i hans rum på nätterna och yla som en varg. Hans egna ord.
Jag har ju då hört av min mamma att vissa påverkas av fullmånen, vissa kanske blir extra trötta, vissa kan inte sova under nätterna, vissa blir sjuka, vissa får sin mens fast det är för tidigt, vissa blir bara helt galna.
Det verkar som att jag är en av de människorna. Jag kan inte sova under nätterna. Jag ligger i min säng, jag känner på mig trött, men min kropp vill inte reagera. Jag ligger där, helt stilla på rygg och kollar upp i taket med vidöppna ögon. Jag börjar bli rädd för mig själv till och med.

Någon annan som påverkas av fullmånen? På vilket sätt?

En i klassen, Sophie, redigerade om en bild på mig, och jag ÄLSKAR DEN!

Hon är skicklig med photoshop!

Här kommer då en mer uppdaterad bild av mig, tagen idag:

Väldigt seriös min. WHATARP?!

Dagens bild.

(Manipulerad av mig.)

New Moon... I'm a horrible person.

Jag har nu, på något sätt, lyckats hitta så man kan se New Moon på internet. Typ den sämsta kvalitén, men aja! Det är New Moon!
Vissa kan ju vara emot detta, men jag kommer kolla på New Moon på bio fler gånger än på internet. Biokänslan slår allt.

Visar sig att jag inte kan lägga upp videon här, men om någon är intresserad: Klicka här.

Vampyrer!

Nu sitter jag här i skolan och kollar in massa vampyr sidor. Mehehehhehehe.
Här kommer de bästa:

9 reasons why vampires could totally win a fight against werewolves

How was the vampire legend born?

The best rated vampire movies

The first of their kind

Enjoy!
Jag älskar den första länken xD


Nej nu blir jag arg.

De har tagit bort typ alla mina twilight bilder från deviantArt. Bilder som JAG har manipulerat själv och så anklagar de mig för 'Art theft'.
Drop dead, assholes. Skjut er själva.

Så då får jag väl lov att lägga upp de här. Här kommer några av de många som tagits bort:

Så därför kommer det nu komma: Dagens bild. En ny kategori, med alla mina manipulerade bilder - SOM JAG SJÄLV GJORT!
Dö, deviantArt.

RSS 2.0