Farbror Joakim och Knattarna.

Jag är väldigt barnslig, så nu bytte jag låt till:
DUCKTALES THEME SONG (Swedish version)

Kläder!

Ja, nu har jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon som Hannah Montana: HELT OPASSANDE KLÄDER!
Typ blåa stora jeans, kanske rosa strumpor till nå konstiga skor så man ser att jag har strumpor, en volang grå klänning, röd jack grej och sen typ min skinnjacka!

AHAHHAHHAHA? Jag är awesome.
Vad tycker mina läsare? Bra nog?

Hard day of work.

Ja, soms sagt: Har haft en lååååång arbetsdag. 4 timmar! He he he. Men denna gång så kommer jag få betalt, i november but still!
Imorgon är det Halloween! YAAAAAY! Jag älskar Halloween, jag gillar att skrämma små barn. Men detta året är jag bara ond - Ska vara Hannah Montana och min vän Yodie ska vara tomten.
Jag tror jag redan skrivit vad vi ska göra, så ja.
Den enda problemet är att nu hitta löjliga kläder...

Mer filmning...

Ja, idag ska vi filma mer. Eftersom att jag igår behövde gå efter en timme av filmande för att gå och se This is it, så måste vi filma mer idag. Jag ska ha nya kläder på mig, orkar fasiken inte gå runt med svarta strumpbyxor, svart kjol, svart polotröja, svart skinnjacka och höga svarta stövlar. Nej nej, idag får det lov att bli svarta jeans, med tights under för det är shit kallt ute!, och mer tröjor under skinnjackan.

Ska också klaga på Indiska's vantar jag köpte igår. Efter en timme så var det redan två stora hål.

Ciao, people!

I honor you, Michael. You'll be in our hearts forever.

Veckans låt fick bli:
Black or white av Michael Jackson

This is it!

Jag kom precis hem från Michael Jackson's 'This is it' biovisningen. Jag kan bara säga wow. Jag trodde jag hade gråtit klart för Michael detta år, men alla tårar kom tillbaks då allt började. Jag satt på Rigoletto, och när vi trodde att vi skulle få se filmen så kommer det nio stycken tjejer fram på scenen. Deras dansgrupp hette Ultimated (om jag kommer ihåg rätt) och dom skulle hylla Michael Jackson. Då började tårarna sakta krypa fram. Tjejerna var asgrymma. Riktigt coolt asså! Och resten av filmen - wow. Ja, jag hade ju då läst på många bloggar att dom tänkt bojkotta detta men gör inte det. Det här var Michael Jackson, man fick se hur han ville att allt skulle bli perfekt. Thriller hade fått en ny liten video innan, man fick se att Michael hade humor och ja... King of Pop.
Den här kvällen kommer jag aldrig att glömma.

Gå och se This is it!

Förlängd kyss scen, åhh!


Dream Satin Liquid.

Jag har precis köpt Dream Satin Liquid foundation från Maybelline New York. Jag har en ganska skum hudton så det var svårt att välja vilken ton jag skulle ha, men det fick lov att bli Ivory 010.
Jag har redan prövat den på min hy, och jag bara säga: Wow. Min hy ser perfekt ut, och färgen var underbar!
Köp den om ni vill se ut att ha perfekt hy!
Åh vad kär jag är i den...

Idag ska jag ju börja filma in vår kortfilm om vampyrer. Jag ska ju spela en liten söt vampyr som är 100 år. Eller 110 år... kommer inte ihåg, men om det är 110 år så skulle min karaktär vara äldre än Edward! Mehehhe... Hawt. Så om ni är i Gamla Stan runt klockan sex, så kommer ni nog se några ungdomar med en kamera och se ut som kliché gothare.

Efter det så måste jag dra in till stan och möta mamma, förmodligen äta middag ute på Taco Bar och sen ska vi gå och se This is it! Det ska bli så kul. Rigoletto igen... Där jag ska se Midnattsvisningen! Ajuste, måste ringa min faster om hon ska sy ihop en svart kappa till mig...

Ciao, people!

ÄNTLIGEN!

Äntligen så har jag skrivit klart min novell till Klick tävlingen! Jag är riktigt nöjd med den, och den är riktigt skruvad. Dock finns inga vampyrer eller varulvar med, men den är fortfarande i Stephenies anda.
Ska kolla vad min mamma tycker om den imorgon, och sen finslipa efter smak.
Nu är jag lycklig iallafall!

Tänk att få träffa Robert och Kristen... Jag skulle svimma.
Va pinsamt.

Breaking Dawn.




Måste börja någon gång...

... med min kärleksnovell till tävlingen.

Har precis stekt hamburgare till brorsan, det fick lov att bli lunch eftersom vi båda två vaknade klockan 11.
Höstlov, yum.
Ska kanske dra ner till fältöversten och köpa smink till Jane utstyrseln. Aja, det är väl min dag. Kollar på Projekt Runway nu, i pausen ska jag fixa min soppa! Svamp soppa, yumz yumz.

Ciao!
Det kommer komma cirka två manipulerade foton på Kristen som Bella idag!

Bella Swan Wallpaper

Ja, så den där gjorde jag idag. Väldigt nöjd faktiskt. Det är bara att ladda ner den och användas :D


So, so true.


Twilight-dad.


Boknörden Lina.

Idag köpte jag en ny bok... Även fast jag har typ 20 andra böcker som jag ska läsa. Men denna handlar ju om vampyrer och kärlek och ja... <3. Har läst första boken i serien, så dom andra böckerna kan vänta!
Boken är ju självklart på engelska.
Brorsan Alex köpte en ny Darren Shan bok, han som skrev Cirque du freak (biopremiär i SWE i februari). Självklart var vi ju på den bästa bokhandeln ever - Science Fiction Bokhandeln. Helt underbar affär. Yumz, yumz.
Men vad var det första jag såg när jag klev in?! NEW MOON SAKER! Zoom så drar sig Lina dit som en tiger, och kollar runt. New Moon kalendrar, New Moon Movie Companion och alla böckerna. Lina blev glad.

Igår hände något ganska roligt när Alex kom in i mitt rum. Han tar i min Breaking Dawn bok och frågar "Varför läser du såna här tjocka böcker?" Jag sliter den ifrån honom och säger "Alex bakterier! USCH!"
He he he.


Men det var min dag, ska kanske börja skriva på min novell till Klicks tävling.

Låten som spelas under scenen när Edward lämnar Bella.

Den finns nu att lyssna på här på min blogg, i sidbaren. Låten heter Rosalyn av Bon Iver & St. Vincent.

Eclipse loggan!

Snygg eller hur?! Källa: eclipsemovie.org

Lördag och jobb? Yep.

Idag så kom min mamma in och väckte mig klockan 9. Varför kan man undra, nu när jag har höstlov. Men ja, jag skulle ju följa med in till hennes jobb och provjobba. Hon jobbar på Svanströms, så det var hyfsat lätt. I fyra timmar så stod jag och jobbade, mest för att jag ska lära mig hantera kassan och så. Jag ska faktiskt få jobba två lördagar i november. Blä, tänkte jag först men sen yum... Då kan jag köpa mer kläder! Hö hö.
Eftersom jag provjobbade så betyder det att jag inte fick betalt, men min mamma sa att jag var så duktig så hon sa att jag kunde välja ut någonting som jag behöver till skolan eller fritid. Då valde jag nya blyerts pennor och en superfin kalender. Ser lite Bella-aktig ut, eller hur?!

Vet inte varför mina bilder blir på sidan... Sigh. Aja, när vi sedan åkte och handlade så passade jag på att köpa ELLE, det finns ju en intervju med Rob i den :)

Ha en trevlig lördagskväll! Och glöm inte Little Miss Sunshine på fyran!

Fixat och klart!

Jag älskar den här bloggen. Färgerna blev inspirerade av New Moon, och ja hösten! Mer mot vintern så kommer det nog bli mörka och kalla färger. Men nu är jag jätte nöjd med resultat, jag är ju ingen html-nörd.
Har fixat med alla mina kategorier redan, så jag är klar!

Nu kommer det nya inlägg.
Min förra var då:
daemira.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0